Halkımızın önceliği belediyemizin önceliğidir

Gazetemizi ziyaret eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir, geleceğin parlayan yıldızı olan Yüreğir'in sorunlarına çözüm bulmak adına mesai harcadığını belirterek 'Halkımızdan gelen güzel tepkiler ile hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum' dedi.

Gazetemizi ziyaret eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir, geleceğin parlayan yıldızı olan Yüreğir’in sorunlarına çözüm bulmak adına mesai harcadığını belirterek ‘Halkımızdan gelen güzel tepkiler ile hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum’ dedi.
GELECEĞİN YÜREĞİR’İNİ İNŞA EDİYORUZ
Ekonomik davranarak hizmet üretmeyi de ilke edindiklerini belirten Başkan Kocaispir, ‘İnsanlarımız güvenerek, inanarak bizlere belediye başkanlığı makamını teslim ettiler. Hizmet etmek de boynumuzun borcudur. Akıllı dokunuşlar ile kıt imkanları da iyi kullanarak hareket ediyoruz. Her yere anında dokunarak şehri imar etmek elbette mümkün değil. Halkımızın önceliği belediyemizin önceliğidir. Bu ilkeyle hareket ediyoruz. Geleceğin Yüreğir’inin inşası için bu kardeşiniz çalışıyor. Yerel basını da çok önemsiyoruz. Bizlerin hizmetlerini halka iletmekte asli bir görev yapıyorsunuz. Sizlere de teşekkür ederiz” dedi.