Halkın Doktoru Ahmet Adıgüzel Yeşiloba'da‏

CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Doktor Ahmet Adıgüzel, “Seyhan’ı altyapısıyla ve hizmetleriyle marka bir ilçe haline getireceğiz” dedi.

Halkın Doktoru Ahmet Adıgüzel, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seyhan’da gidilmedik yer bırakmayan Adıgüzel’in son durağı Yeşiloba Mahallesi’ydi. Semt pazarı ile gezisine başlayan Adıgüzel’e Yeşiloba halkı da yoğun ilgi gösterdi. “Seyhanlı Efendi biz hizmetkârız diyenlerin ne hizmetini gördünüz?” diye soran Adıgüzel’e “Hiçbir hizmetini görmedik. Azim Öztürk’ten kurtulmak istiyoruz” şeklinde yanıt veren vatandaşlar, 30 Mart akşamını beklediklerini söylediler.

 

Seyhan’ın 10 yıl kaybettiğini savunan Adıgüzel ise şunları söyledi:

 

“Girilmedik sokak, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan çalışacağız ve o beklenen gün geldiğinde sizlerin desteğiyle sandıktan biz çıkacağız, AKP zihniyeti Seyhan’da hezimete uğrayacak”. Seyhan’ın daha iyi hizmet alması için yola çıktığını belirten Adıgüzel, “Söz veriyorum, gece-gündüz çalışıp çok kısa bir süre içerisinde Seyhan’ı altyapısıyla ve hizmetleriyle marka bir ilçe haline getireceğiz. İlçemizin dört bir yanında ikamet eden bütün vatandaşlarımız Seyhan’da yaşamaktan büyük gurur duyacaklar”

 

Daha sonra esnaf ve kahvehane ziyaretleri yapan, sokak sokak dolaşıp mahallelilerin sorunlarını dinleyen Adıgüzel’e çok inandıklarını bildiren vatandaşlar, “Yeşiloba Mahallesi de sizinle birlikte. Sizi belediye başkanı yapmak boynumuzun borcudur” diyerek desteklerini belirttiler.