Halkın sorununu meclise taşıyoruz

Gazetemizi ziyaret eden CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut'tan açıklama...

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut muhalefet milletvekili olarak halkın sorunlarını meclise taşıyarak siyasi iktidara ‘Ortada bir sorun var. Gelin bu sorunu çözelim’ diyerek çözüm yolu aradıklarını söyledi. İktidar milletvekillerinin ise meclise taşıdıkları bu sorunları çözmek adına kendileriyle dayanışma içinde olmadıklarından yakındı.

İKTİDAR VEKİLLERİ İLE DAYANIŞMA İÇİNDE DEĞİLİZ!

Cennet gibi topraklara, iklime sahip olan ve tüm kaynaklarıyla Türkiye’nin yaşanabilir en güzel kenti olan Adana’da muhalefet milletvekilleri olarak tüm sıkıntıları bildiklerine işaret eden CHP Adana Milletvekili Bulut, kısıtlı imkânlar ve dar zaman sıkıntısı içinde mecliste Adanılıların sesi olmaya çalıştıklarını söyledi. Verdikleri soru önergeleri, yaptıkları meclis konuşmaları, komisyonlarda dile getirdikleri olumsuzluklara çözüm yolu bulma noktasında iktidar partisi olan AK Partili vekillerinin Adanalılar adına kendileriyle dayanışma içinde olmadıklarını söyleyen Bulut ‘İktidar olunca yapamadıklarını dile getirecek durumda olmadıkları için muhalefet milletvekilleri ile dayanışma içinde olmaktan kaçınıyorlar’ yorumunda bulundu.

BİZ HER ZAMAN SEÇİME HAZIRIZ

Yerel basının milletvekillerine olan katkısını her daim yanlarında hissettiklerini belirten CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, yerel yönetimlerde söz sahibi olan CHP’li belediyelerin ortaya koyduğu performanstan dolayı da halkın takdirini kazandıklarını gördüklerini söyledi. Yerel yönetimlerin kısıtlı imkânlar ve iktidarın cenderesinin altında ancak ellerinden geldiğince hizmet ürettiklerini söyleyen Bulut, “Yarın yerel seçim yapılacak gibi her yönden seçime hazırız. Teşkilatlarımız ayakta ve halk ile iç içe olup tüm birimlerimizle seçime hazırdırlar. Erken basın seçim olur ya da olmaz bilinmez. Yarının ne getireceğini bilmiyoruz. Bizim için seçimin ne zaman yapılacağı hiç önemli değil. Çünkü biz her daim halkımız ile bütünüz, kenetlenmiş durumdayız” yorumunda bulundu.