Haluk Levent Adanalı hayranlarıyla buluştu‏

Adana’dan düzenlenen özel bir gecede sahne alan Türk Rock Müziği’nin güçlü sesi Haluk Levent, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Adanalı sanatçı Haluk Levent önceki gün birkaç saat arayla Doğal Park Amfi Tiyatrosu ve Kehribar'da sahne aldı. Doğal Park'taki ücretli konserinde ilk şarkıdan sonra Amfi dışından konseri dinleyen hayranlarını da Amfiye aldıran ünlü sanatçı, yarattığı coşkuyla şenlik havası yarattı. Hareketli geçen bir diğer konser için Mavi Bulvar’da bulunan Kehribar adlı eğlence merkezine geçen Haluk Levent, burada da hayranların yoğun ilgisiyle karşılaştı.


Adana’da Kehribar adlı bir eğlence mekânında gerçekleştirilen konsere 'Zor Aşk' şarkısı ile başlayan Haluk Levent, gece boyunca seslendirdiği bir birinden güzel şarkılarını izleyicilerle birlikte söyledi. Konsere katılan hayranları, ellerindeki telefon ve fotoğraf makineleriyle konser anını ölümsüzleştirdi.

 

Konser sırasında hayranlarıyla espriler yapan Haluk Levent, "Ben dünyanın en şanssız rock sanatçısıyım. Diğerler sanatçı arkadaşlarıma hep kızlar sarılıyor. Bana nedense erkekler sarılıyor" dedi.


Konser öncesi gazetecilerin gündeme ilişkin ve Adana’da uzun zamandan buyana neden konser düzenlemediği yönündeki sorularını yanıtlayan Adanalı sanatçı Haluk Levent, yıllardan bu yana, Adana'da ücretsiz etkinliklere katılamamasının sebebinin 15 yıllık Aytaç Durak siyaseti olduğunu düşündüğünü belirtti. Diğer yandan Aytaç Durak'ın haksız bir şekilde gözaltına alınıp cezaevine düştüğünde bu mağduriyeti en başta kendisinin yazdığını ve Durak'a sahip çıktığını hatırlatan Levent, “Kimi size politik bakar. Politik bakanlara da kimi insani bakar.” dedi. Bu nedenle Adana'da hiçbir ücretsiz halk konserine katılamadığını ifade eden Adanalı sanatçı, “Sanki inadına gibi Mersin devamlı beni özel günlere çağırdı” diye konuştu.

Son zamanların tartışma konusu olan kızlı erkekli eğitim ve yurt konusuna da değinen ünlü sanatçı Haluk Levent, “7 yüz yıl önce bile kız ve erkeklerin nerede ve ne şekilde yaşadığına karışmamışken şimdi siz neden karışıyorsunuz. Bunu Nesimi’nin o güzel eserinde de görmemiz mümkündür” diyerek tepki gösterdi.