Hamza Akgül, ’’Aile ortamı sahaya yansıdı’’

Lig’de iyi bir ivme yakaladıklarını ifade eden Adanaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Hamza Akgül, geri de kalan haftalarda alınan bu sonuçlardan dolayı memnun olduklarını söyledi.

Akgül, ‘’ Lig’in sonlarına doğru güzel sonuçlar aldık. Camia olarak bu sonuçlardan dolayı mutluyuz. Takım içerisinde güzel bir arkadaşlık ve aile ortamı var. Bu aile ortamı saha içerisinde de meyvelerini vermeye başladı. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Şimdi önümüzde  Nazilli Belediyespor karşılaşması var. Bu karşılaşmadan da güzel bir sonuç almak istiyoruz’’ diye konuştu.

Adanaspor Nazilli Belediyespor Maçına Hazır

Adanaspor Ziraat Türkiye Kupası  F Grubu ikinci hafta maçında Nazilli Belediyespor’u konuk ediyor.  5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda oynanacak mücadele öncesi son antrenmanını yapan turuncu beyazlılar hazırlıklarını tamamladı ve maç  saatini beklemeye başladı.

Osman Yereşen Tesislerinde son antrenmanını gerçekleştiren Adanaspor çalışmalarına ısınma hareketleriyle başladı. 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam eden antrenmanın son bölümünde iki gruba ayrılan turuncu beyazlı futbolcular dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenman taktik çalışmasıyla tamamlandı. Öte yadan ayağında ağrı hisseden Cem Özdemir ve hafif sakatlığı bulunan genç kaleci İrfancan Eğribayat antrenmana katılmadı.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ikinci haftasında Adanaspor ile Nazilli Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmayı Erkoç Doğan yönetecek. Saat 18:00’da başlayacan olan mücadele A spor ekranlarından naklen yayınlacak.

Genç oyuncu Burak Yıldır’a doğum günü süprizi

Adanaspor’un alt yapısında top koşturan ve  A takım ile antrenmanlara çıkan Burak Yıldır’a antrenman sonrası takım arkadaşları  sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Karşılaştığı sürpriz karşısında heycanını gizleyemeyen genç oyuncu doğum günü pastasının üzerindeki mumları üfleyerek tebrikleri kabul etti. Burak Yıldır’a pastasından ilk dilimi ise oda arkadaşı Yusuf Fırat Kaplan verdi. Burada olmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Yıldır, Teknik Direktör Engin İpekoğlu, takım kaptanı Merthan Açıl ve takımda ki ağabeylerinin  kendisine çok destek olduğunu ifade ederek hedeflerinin turuncu beyazlı forma altında başarılar yakalamak olduğunu söyledi.