Hani Fikret Yeni Görevden alınacaktı?

Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni'nin genel merkez tarafından görevden alınacağına dair beklenti içinde olanların ne yazık ki hayalleri boşa çıktı. Yeni'nin görevde kalması üzerine ellerini ovalayanlar oturup kara kara düşünmeye başladılar.

Son günlerde Fikret Yeni'nin l Başkanlığı koltuğunun sallandığı ve Ankara'ya çağrılarak koltuğunun altından alınacağı yönünde kamuoyu oluşturanların ve bu kamuoyu oluşturulması için perde arkasında duranların emellerine ulaşamamaları ‘hamleleriyle kaldılar' şeklinde yorumlanıyor. ‘Adana'dan sorumlu parti yetkilisinin tuttuğu raporla görevden alınmasına ramak kaldı' tezviratlarıyla yıpratılmaya çalışılan Ak Parti Adana İl Başkanı Yeni, bu tezviratçılara inat partisi için mesaisini harcayarak başarılı çalışmalara imza atıyor.


HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUM


Yerel seçimlerde politika yapmak isteyen Ak Parti'nin içindeki bazı isimlerin ön ayak olduğu aleyhteki tezviratlara dün olduğu gibi bugünde aldırmadan görevini sürdüren Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, ‘Ak Parti Türkiye'nin önünü açtı, ufkunu genişletti. Bugüne kadar yapılmayan hizmetleri yaparak Adana'ya önemli hizmetler yaptı. Çorbada bizim de tuzumuz olsun diyerek bize verilen bu önemli emaneti başarı ile tamamlamak adına çalışıyorum. Kimin ne söylediği veya söyleyeceğine kulak vermeden çalışıyorum' dedi.