Hayal Park bakımsız!

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk döneminde yaptırılan ve ilçelerin ayrılması ile Çukurova Belediyesi'nin sorumluluğuna geçen Hayal Park içerisindeki çimlerin ve ekilen bitkilerin bakımsızlıktan kuruduğu ve patlak su borularından akan sulara rağmen Hayal Park içerisinde yeterince bakımın yapılmadığı gözleniyor.

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk döneminde yaptırılan ve ilçelerin ayrılması ile Çukurova Belediyesi’nin sorumluluğuna geçen Hayal Park içerisindeki çimlerin ve ekilen bitkilerin bakımsızlıktan kuruduğu ve patlak su borularından akan sulara rağmen Hayal Park içerisinde yeterince bakımın yapılmadığı gözleniyor.

TEPKİLER BÜYÜMEYE BAŞLADI

Gazetemiz muhabirlerinin yerinde izlenimleri sonrasında ortaya çıkan görüntüye göre, park içerisindeki çimlerin sulanmadığı ve kuruduğu, bitkiler ile ağaçların ise kurumaya yüz tuttuğu görüntüsü ile karşılaşılıyor. Bu arada bozuk sulama tesisatının gün boyunca aktığı, tamirinin yapılmadığı, sadece güvenlik görevlilerinin kaldığı bölüme yakın yerlerin güvenlik elemanları tarafından sulandığı için bakımlı durumda gözüktüğü görüntüsü bu parktan yararlanan insanların tepkisini çekiyor.

SONER ÇETİN’İN BİLGİSİ OLSUN


Yeşil alanların korunması, parkın doğal güzelliğinin sürdürülebilmesi için Çukurova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün konudan haberdar olmasını isteyen Çukurova’da yaşayan vatandaşlar, ‘Sayın Belediye Başkanı Soner Çetin Bey bu görüntüyü görse hesap sorar. Lakin ortada da bir gerçek var ki park bakımsız ve kaderine terk edilmiş gibi. Parkın içindeki tesisten yararlanmak ayrı, parkın genelinden halkın yararlanması ayrı bir konudur. Bu nedenle Başkan Soner Çetin’i buradan uyarmış olalım’ dediler ve muhabirimize bakımsız alanı gezdirerek eleştirilerini sıraladılar.