Hazırlıklar tamam hedef 3 puan

Spor Toto 1. Lig'de son 3 haftayı galibiyetle kapatarak play-off potasına giren Adana Demirspor, bu akşam sahasında yapacağı Altay maçının hazırlıklarını tamamladı. Mavi-lacivertliler rakiplerini yenerek hem seriyi 4'e çıkartmanın hemde potada olmayı pekiştirmek için sahaya çıkacak.

- Spor Toto 1. Lig’de son 3 haftayı galibiyetle kapatarak play-off potasına giren Adana Demirspor, bu akşam sahasında yapacağı Altay maçının hazırlıklarını tamamladı. Mavi-lacivertliler rakiplerini yenerek hem seriyi 4’e çıkartmanın hem de potada olmayı pekiştirmek için sahaya çıkacak.

Teknik Direktör Ümit Özat, nezaretinde yaptığı antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.  Teknik Direktör Özat, Altay’ın güçlü bir ekip olduğunu, ancak kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak rakiplerini yenip yollarına devam edeceklerini söyledi.

Artık her maça final gözüyle baktıklarını anlatan Özat, ‘’Hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yaparak başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

LEGEAR YİNE SONRADAN

Bu arada, Afyonkarahisar maçında oyuna sonradan girip attığı golle kilidi açan isim olan ve 1-1 devam eden Ümraniyespor maçında da oyuna sonradan dahil olarak yaptığı asistle kilidi açan isim olan Belçikalı Legear’ın bu akşamda yedek soyunması  bekleniyor. Legear’ın Ümit Özat tarafından son 2 maçta olduğu gibi Altay karşısında da karşılaşmanın gidişine göre Legear’a forma vermesi bekleniyor.

HAKEM HÜSEYİN GÖCEK

Öte yandan, bu akşam saat 19.00’da Adana 5 Ocak Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı İstanbul bölgesi Süper Lig hakemlerinden Hüseyin Göçek yönetecek. Hüseyin Göcek’in yardımcılıklarını Mehmet Mazlum ve Bilal Gölen yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi de Hasbi Dede olarak belirlendi.