Hedef Başakşehir'den puan almak

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur müsabakasında Niğde Anadolu FK'nü 3-0 yenerek bir üst tura yükselen Adana Demirspor lige döndü. Mavi-lacivertliler pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur müsabakasında Niğde Anadolu FK’nü 3-0 yenerek bir üst tura yükselen Adana Demirspor lige döndü. Mavi-lacivertliler pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı.

Yeni Adana Stadyumu’ndaki maçta mavi-lacivertlilere turu getiren golleri 11. Dakikada Belhanda, 69 ve 80’inci dakikalarda da Assombalonga attı. Belhanda mavi-lacivert forma altında ilk golünü attı.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'ın annesi Mahbube Sancak'ın vefatı nedeniyle ev sahibi takım, maç öncesi üzerinde Sancak ile annesinin fotoğrafı olan ve "Başımız sağ olsun" yazılı siyah tişörtle sahaya çıktı.

Mavi-lacivertli futbolcular, Niğde maçının ardından dün akşam kendi tesislerinde toplanarak 1 Kasım Pazartesi günü deplasmanda yapacağı Medipol Başakşehir maçının startını Teknik Direktör Vincenzo Montella nezaretinde verdi.

Akintola’ya 2 maç ceza

 

Bu arada, PFDK Demir Grup Sivasspor ile yapılan karşılaşmada kırmızı kart David Akintola'ya 2 maç men ve 8 bin 500 lira para cezası verdi.1 maç cezasını Türkiye Kupası maçında çeken Akintola, Başakşehir maçında da forma giyemeyecek