Hedef hasrete son vermek

Adana Demirspor'un Belek kampı neşe içerisinde sürüyor

TFF 1. Lig’de son 2 haftayı aldığı galibiyetlerle ligde yeniden zirve tırmanışına başlayan Adana Demirspor’un Belek kampı neşe içerisinde sürüyor. Mavi-lacivertlilerin yeni transferlerinden Erkan, 26 yıllık Süper Lig hasretine son vereceklerini söyledi.

Mavi-lacivertliler ligin ikinci yarısına kamp yaptıkları Belek’te Teknik Direktör Uğur Tütüneker nezaretinde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Lige sıkı bir şekilde hazırlanan ve ilk yarının son 2 maçını kazanarak zirve yarışını sürdüren Adana Demirspor’da hedef süper lig hasretine son vermek.

Bu arada, mavi-lacivertli futbolcular Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Spor Fizyolojisi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Sadi Kurdak ve ekibi tarafından dayanıklılık testine tabi tutuldu.

Öte yandan, yeni transferler Erkan Zengin ile Hasan Kılıç’ta antrenmana çıktı.

TELAFİ EDECEĞİZ

Teknik Direktör Uğur Tütüneker, ilk yarının son 2 maçını kazanarak futbolcuların özgüvenlerinin yerine geldiğini söyledi. İlk yarı kötü oynadıkları maçların olmasına karşın genelde iyi futbol sergilediklerini anlatan Tütüneker, ligin ikinci yarısında kaybettikleri puanları telafi edeceklerini söyledi.

HASRETE SON VERECEĞİZ

Yeni transferlerden Erkan Zengin de yaptığı açıklamada, Adana Demirspor’un 26 yıllık süper lig özleminin olduğunu belirterek, kendisinin de bu hasrete son vermek için Adana’ya geldiğini ifade etti.

Taraftarın desteğinin inanılmaz olduğunu bildiğini anlatan Erkan Zengin, ‘’Taraftara söyleyecek bir sözümüz olamaz her zaman takımlarına destek çıkıyorlar. Bizde alacağımız galibiyetlerle kendilerini mutlu edeceğiz’’ dedi.

 

.