Hedef lige 3 puanla veda etmek

Spor Toto Süper Ligin son haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Adanaspor'da hazırlıklar sürüyor. Turuncu-beyazlılar, 12 yıl aradan sonra çıktıkları Süper Lige Fenerbahçe'yi yenerek veda etmek istiyor.

Spor Toto Süper Ligin son haftasında sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Adanaspor’da hazırlıklar sürüyor. Turuncu-beyazlılar, 12 yıl aradan sonra çıktıkları Süper Lige Fenerbahçe’yi yenerek veda etmek istiyor.

Turuncu-beyazlılar 3 Haziran Cumartesi günü 5 Ocak Fatih terim Stadı’nda karşılaşacakları Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Eyüp Arın yönetiminde iddialı bir şekilde sürdürüyor. Turuncu-beyazlılar, 12 yıl aradan sonra çıktıkları süper lige ilk yıllarında Fenerbahçe maçıyla yeniden veda edecekler.

Teknik Direktör Arın, antrenmanlarda futbolcularını sık sık uyarırken, Fenerbahçe karşısında galip gelmenin hesaplarını yapıyor. Arın ve futbolcular, güçlü rakiplerini kendi saha ve seyircileri önünde yenip 3 puan alarak lige veda etmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Turuncu-beyazlılar, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını bugün de yapacakları antrenmanla sürdürecek.