Her iki takımada yakıştı

Adanaspor ve Adana Demirspor da taraftarlar ‘’şampiyonluk’’ şarkıları söylemeye başladılar.

 

PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi yapan Adanaspor ve Adana Demirspor’un ikinci yarıya galibiyetle başlamaları her iki camiada yüzleri güldürdü.  Her iki takımın taraftarları mutluluktan ‘’Şampiyonluk’’ şarkıları söylemeye başlarken, kentte bir çok kişi artık ‘’Kol kola Süper Lig Neden Olmasın’’ demeye başladı.

Evet bizce de ‘’Neden Olmasın’’  her 2 takımın kol kola Süper Lige çıkmamaları için aslında hiçbir neden yok. Bunun için her iki takımın yöneticilerinin yanı sıra taraftarlarda birbirine destek vermeli.  Burada taraftara büyük iş düşüyor. Takım ayırt etmeksizin iç saha maçlarında tek vücut tribünde yer alarak futbolculara destek vermeliler.

Haftayı 3 puanla kapatan Adanaspor  5 Ocak stadında Şanlıurfaspor’u Magaye’nin 2 ve Samican’ın ayağından kazandığı gollerle 3-2 yenip 30 puana ulaşırken liderle arasındaki Puan farkını da 2’ye indirdi.

Diğer temsilcimiz  Adana Demirspor da İzmir deplasmanında Karşıyaka’yı Pote ve Hüseyişn Kala’nın her iki yarıda attığı gollerle 2-1 yenerek zirve yarışına ortak oldu. Puanını 29’a çıkaran Adana Demirspor, puan cetvelinde Adanaspor’un ardından 4’üncü sıraya yerleşti.