Herkesi kucaklayacağız

İYİ Parti Adana İl Başkan Adayı Büyüköztürk önemli açıklamalarda bulundu

İYİ Parti Adana İl Başkan Adayı ve eski Milletvekillerinden Birol Büyüköztürk gazetemizi ziyaret ederek il başkanlığı seçimleri öncesintde önemli açıklamalar yaptı. Büyüköztürk, partili ve partisiz ayırt etmeden tüm Adanalıları kucaklayacaklarını ve milletin özlem duyduğu Meral Akşener iktidarını getirmek adına aralıksız çalışacaklarını söyledi.

HER ŞEYE KAFA YORACAĞIZ

Adana’da toplumun her kesimi tarafından kabul gören, sevilen ve sayılan İYİ Partililerden çok çalışacak bir yönetim oluşturacaklarını ve seçimin sonuçlarının açıklanmasının ardından kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayacaklarının müjdesini veren Büyüköztürk, “Kentin sorunlarını tespit edecek, siyasi parti olarak bu sorunların çözümüne kafa yoracak, halk ile iletişimini asla koparmayacak bir yönetimi Adana’ya tesis edeceğiz. Katılımcı, hizmet sunan, kafa yoran bir yönetim anlayışı ile İYİ Partiyi ve Sayın Meral Akşener Hanımı ülkenin her ferdine birebir anlatarak İYİ Parti iktidarını tesis etmek istiyoruz” sözleriyle görüşlerini dile getirdi.

KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ

Adana’da İYİ Parti’nin iyi bir ivme kazandığını ve halkın üyesi olmakla onur duyduğu bir ortamda olduğuna işaret eden İl Başkan Adayı Birol Büyüköztürk, “Bu beğeni ve sevgiyi daha da üst noktalara taşımak gerekiyor. Ben demeyen biz diyen, idealist, geleceğin politikacısı olacak gençleri vitrine çıkarmayı hedefliyoruz. Meral Hanımı tüm Adanalılara birebir tanıtacağız, İYİ Parti’nin iktidarında nelerin ülkeye hizmet olarak geleceğini kapı kapı dolaşarak her Adanalıya izah edeceğiz. Biliyoruz işimiz zor ve biz zoru başarmaya talibiz. Bunun içinde çok çalışacağız. Her kesimden arkadaşlarımla görüşerek Adana’ya ait sorunların çözüm önerilerini ve partiyi ileriye taşımanın gayretine girdim. Allah bizleri başarılı kılacak ise il başkanlığı görevini bizlere nasip etsin” dedi ve yerel gazetelerinde her zaman yanlarında yer alacaklarının müjdesini verdi.