Hesaplar 3 puan üzerine

Spor Toto 1. Lig'de sahasındaki Boluspor yenilgisinin ardından kendisini bir anda ateş çemberinin içerisinde bulan Adanaspor'da İstanbulspor maçının hazırlıkları sürerken, tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

– Spor Toto 1. Lig’de sahasındaki Boluspor yenilgisinin ardından kendisini bir anda ateş çemberinin içerisinde bulan Adanaspor’da İstanbulspor maçının hazırlıkları sürerken, tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

Turuncu-beyazlılar pazar günü deplasmanda yapacağı İstanbulpor maçınının hazırlıklarını dün Çatalan Tesisleri’nde sürdürdü. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar nezaretindeki antrenmanda futbolcuların yüksek tempoda çalıştıkları görüldü. Bir saati aşkın süren antrenmanda teknik direktör Karafırtınalar ve yardımcıları futbolculara adeta göz açtırmadı. Karafırtınalar, futbolcularını sık sık uyardı.

İstanbulspor maçının ardından 37’inci haftayı bay geçirecek olan turuncu-beyazlılar ligin son maçında kendisi gibi ligde kalma mücadelesi yapan Kocaelispor ile deplasmanda karşılaşacak. Turuncu-beyazlılar bu haftaki İstanbulspor maçında galip gelerek rahat bir nefes almaya çalışacak.

Turuncu-beyazlılar hazırlıklarını bugün yapacakları antrenmanla sürdürecek.