Hesaplar galibiyet üzerine

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında İstanbulspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor'da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor.

Spor Toto Süper Lig’de  yarın sahasında İstanbulspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor’da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor.

 

 

Mavi-lacivertliler dün kendi tesislerinde teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde İstanbulspor maçının hazırlıklarına devam etti.  süren antrenman gerçekleştirdi. Düz koşu ve ısınma  hareketleri ile başlayan antrenman ardından dar erdi.

 

 

Mavi-lacivertliler bugün yapacakları antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.

 

TRANSFER HAREKATI BAŞLADI

 

Bu arada, Adana Demirspor’da yönetim ara transferde kadroyu güçlendirmek için kolları sıvadı. Assambolonga ile yolları ayırmayı düşünen mavi-lacivertliler Hulk ile Okaka’yı gündeme aldı.

 

Yönetimin Hulk’un transferi için kulübü Atletico Mineiro'ya resmi teklifi yaptığı ve gelecek yanıtı beklemeye başladığı iddia edildi.Ayrıca, Başakşehir’in gözden çıkardığı Stefano Okaka’nın transferi içinde harekete geçildi.

 

 

 

demirspor