Hülya Cup Adana'da geri sayım

Geçen yıl, İstanbul ve Antalya'dan sonra ilk kez Adana'da düzenlenen ve büyük ilgi gören Hülya Cup Adana Özel Seri Senior Tenis Turnuvası'nın 2'ncisi 16 Kasım'da başlayacak.

Türkiye'deki senior turnuvaları arasında medyanın ve tenis severlerin en çok ilgi gösterdiği turnuvaların başında gelen Hülya Cup'ın Adana ayağında geriye sayım başladı. Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü'nün (ATDSK) ev sahipliğinde, Final VIP ile Diamond Residence'ın ana sponsorluklarında gerçekleşecek turnuvanın direktörlüğünü Özkan Çetin yapıyor. Tenisçilerin 15 kategoride raket sallayacağı, tenis severlerin yaklaşık bir ay tenis heyecanı yaşayacağı turnuva için başvurular, 0553-2449121 ve 0322-2351412 numaralı telefonlardan kabul ediliyor. Hülya Cup Adana Özel Seri Senior Tenis Turnuvası'na son başvuru tarihi 14 Kasım.

AVŞAR KIZI ÖDÜL TÖRENİNDE

Turnuvanın eleme maçları 4'erli gruplar olmak üzere 9 oyun üzerinden oynanacak, her grupta ilk 2'ye girenler ana tabloya yükselecek. Ana tablodaki maçlar ise eleme usulü 3 set üzerinden yapılacak. Sporcular, tek bayanlarda 25+, 35+, 45+ ve yeni başlayanlar, tek erkeklerde 25+, 35+, 45+, 55+, 60+ ve yeni başlayanlar, çift bayanlarda 35+, çift erkeklerde 35+, 45+ ve 55+, karışık çiftlerde 35+ kategorilerinde mücadele edecek. Final maçlarının ardından ödül töreni 7 Aralık'ta Hülya Avşar'ın da katılımıyla yapılacak.

ADANA'YA YAKIŞAN TURNUVA

Hülya Cup'ı ilk kez Adana'ya getirerek dikkatleri toplayan ve büyük yankı uyandıran ev sahibi ATDSK'nın Başkanı H. İlker Güner, Adana'ya yakışan bir organizasyon olan Hülya Cup'ı bir kez daha Adana'da tenis severlerle buluşturmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Hülya Cup Adana'nın, sadece Adana ile sınırlı kalmadığını, Adana'nın yanı sıra, Mersin, Osmaniye, Hatay ve Gaziantep'ten tenis severleri ATDSK Tesisleri'nde konuk ettiklerini hatırlatan Kulüp Başkanı Güner, "Geçen yıl bu organizasyona ilk kez ev sahipliği yaptığımızda, bir bebek dünyaya gelmiş gibi heyecanlıydık. Hülya Cup Adana'yı geleneksel hale getirmeyi hedeflediğimizi söylemiştik. Bu yıl 1'nci yaşı geride bıraktık. Doğan bir bebeğin yaşaması gibi, Hülya Cup Adana'nın da yıllar boyu ilimizde yapılması için çaba göstereceğiz. Çünkü, Hülya Cup'ı, tenisin yanı sıra, güzel kentimiz Adana'nın tanınması, imajına katkı konulması açısından da önemsiyoruz" dedi.