Hüseyin Sözlü, Türk-İş 4. Bölge Temsilciliği'ni ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türk-İş 4. Bölge Temsilciliği'ni ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, ‘’ Sayın Hüseyin Sözlü aday adayı iken de bizleri ziyaret etmiş, fikir alış verişinde bulunmuştu. Şimdi de bizleri başkan adayı olarak ziyaret etti. İnşallah bir daha ki ziyareti Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak gerçekleşir.’’ dedi.

 

Başkan Hüseyin Sözlü ise Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Bölge Başkanları ve sendika üyeleri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Ben de bir sendika yöneticisiyim, Türkiye İşverenleri Konfederasyonu (TİSK) Yönetim kurulu üyeliğimiz vardır. Yerel yönetici olarak Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası (MİS) Genel Başkanlığı yapmaktayım. Sendikacılığın ruhunda muhalefetlik vardır. Bu hak arayışları zaman zaman hükümet karşıtı, demokrasi karşıtı gibi gösterilmek istenmektedir.  Oysa sendikalar çatısı altındaki işçilerin haklarını aramak için mücadele etmektedir. Bu da demokrasinin en temel hakkıdır. Bunu demokratik ortamda yapmayacağız da nerde yapacağız” dedi.

 

Başkan Sözlü,  Adaylık sürecinin tamamen demokratik şartlarda gerçekleştiğini ve Aday adaylığı sürecinde de ziyaret ettiğini belirterek  “Türk-İş gibi çeşitli örgütler ve halkın çeşitli sosyal katmanları Adana’yı kazanmak ve daha ileri götürmek için verdiğimiz mücadeleyi görüp, destek vermişler ve aday olmamızı sağlamışlardır. Bugün Türkiye’nin en büyük konfedereasyonlarından biri olan Türk-İş yöneticileriyle birlikte olmaktan son derece memnunum” diye konuştu.