Hüseyin Sözlü: ''Verdiğim sözleri yerine getiriyorum''

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi Hayal Park civarında 7 bin 998 m2'lik dev spor kompleksinin yapımında sona gelindi ve Başkan Hüseyin Sözlü dün bu tesisi basın mensuplarına tanıttı. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sözlü, 'verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum' dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi Hayal Park civarında 7 bin 998 m2’lik dev spor kompleksinin yapımında sona gelindi ve Başkan Hüseyin Sözlü dün bu tesisi basın mensuplarına tanıttı. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sözlü, ‘verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum’ dedi.

 

3 BİN KİŞİ KAPASİTEYE SAHİP

Daha önceleri Adana Büyükşehir Belediyesi Elektromekanik Malzeme Deposu olarak kullanılan ve bugün spor kompleksi haline dönüştürülen tesiste kongreler yapılabilecek. Leed Yeşil Bina Sertifikası’na sahip tesis 3 bin kişi kapasiteli tribüne sahip olacak ve en az 50 araçlık otopark ve aynı zamanda 40 araçlık da açık otoparka sahip bulunuyor.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Tesisin tanıtımını yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ‘Mahkeme kadıya mülk değil. Bugün biz varız, yarın başkaları olacak. Fikri namusu 5 yıl hizmetle geçen bir belediye başkanı olmanın mutluluğunu yaşayacağım. Bırakacağımız eserlerle Adana’yı modern bir kent haline getirmenin mutluğunu yaşıyorum. Taşeron işçisinden tüm üst düzey yönetici kardeşlerime kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

 

SÖZLÜ’DEN  KURTULUŞ REÇETESİ

Başkan Hüseyin Sözlü, Bütünşehir Yasası ile görev ve sorumluluklarının arttığına dikkat çekip ‘Adana’yı Sulardan Yavuzlar’a bağlayan bir köprünün de önümüzdeki günlerde temelini atacağız. Yüreğir’i ve Aşağı Seyhan’ı kurtarmadığımız sürece Adana’yı kurtarmak mümkün değildir. Birlikte büyük işler başarıyoruz. Meydanlarda verdiğimiz sözlerimizi tutuyoruz. Eskiden başkanları kavgalı olan bir şehirden huzur ve mutluluğu hak eden ve bunu da yaşayan bir kent olmanın ve bu kentin belediye başkanı olmadan ayrıca da mutluluk duyuyorum’ ifadeleriyle görüşlerini dile getirdi.

 

BASKET ATTI

Kamu sorumluluğunu üstlenenlerin korkutulmadan hizmetlerini yerine getirmesi gerektiğine inanan bir belediye başkanı olduğunun altını çizen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kamunun da hukuk çerçevesinde idare edilmesinin gerekliliğine işaret edip ASKİ Atatürk Spor Salonu’nda ASKİ Sporlu bayan basketbol takımı sporcuları ile birlikte basket atarak salonun tanıtımını gerçekleştirdi.