Huzurevi'nde ''Yaşlılar Haftası'' etkinlikleri

Her yıl 18 – 24 Mart tarihleri arasında kutlanan 'Yaşlılar Haftası', bu yıl da  Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi'nde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Her yıl 18 – 24 Mart tarihleri arasında kutlanan 'Yaşlılar Haftası', bu yıl da  Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi’nde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Müdürü Serdar Güneş, etkinlikler kapsamında Huzurevi’nde kalan yaşlılarla birlikte 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde, Çanakkale Parkı’na ziyaret ettiklerini söyledi.

Adana Borsa Lisesi öğrencileri Yaşlı Haftasında Huzurevi’ni ziyaret ettiklerini belirten Güneş, ‘’  Kuruluş sakinlerimizle Bocce Dostluk Maçı gerçekleştirdik. Gençlerimiz ve yaşlıları ortak paydada buluşturarak kuşaklararası dayanışma vurgusu yineledikç Kuruluş personelleri ve sakinlerimizle birlikte çeşitli oyunlar ve etkinlikler düzenleyerek kurum içi bağlarımızı güçlendirdik.  Ayrıca Adana’mızın çeşitli yerlerine geziler düzenledik’’ dedi.

İftar yemeği programı düzenleyerek eski ramazan hatıralarını tekrar canlandırdıklarını anlatan Güneş,  “Aktif Yaşlanma” seminerleri düzenleyerek yaşlılarımızla “Yaşlanmıyoruz, yaş alıyoruz.” vurgusunu yineledik.   Mart ayında doğan kuruluş sakinlerimize doğum günü etkinliği düzenledik. Böylece yalnız olmadıklarını hissettirerek, hep birlikte daha güzel olduğumuzu vurguladık.  Şeyh Edebali’nin, ‘’İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.’’  Sözünü vizyon edinerek  yaşlılarımızın her anında yanında olarak yaşlılarımızın iyilik halini yükseltmek adına tüm imkanlarımızla mücadele etmekteyiz. Her zaman olduğu gibi yaşlılarımızın bu özel haftasında da bir arada olmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz’’ diye konuştu.

 

Huzurevi yaşlılar haftası