Huzurevi'nde Yaşlılara Saygı Haftası etkinliği

Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi.

Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi.

Huzurevi Müdürü Serdar Güneş tarafından ilk olarak 18 Mart’ta Huzurevi Bahçesi’ndeki fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi. Etknlikte, Huzurevi’nde kalan yaşlılar ile çalışanlar, birlikte kurumun bahçesine fidanlar diktiler.

Aynı günün akşamı da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümü nedeniyle Mevlid-i şerif okutuldu. Ardından da semazen gösterisi gerçekleştirildi. Etkinliğe Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer ile müdür yardımcıları da katıldı.

ŞEHİR TURU

Hafta dolayısıyla son olarak geçtiğimiz hafta sonu Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na ait üstü açık otobüsler Huzurevi’nde kalan yaşlılara üstü açık otobüslerle şehir turu düzenlendi.

Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen etkinliklerde, dışarıdan gelen konuklar test yaptırmalarının ardından Huzurevi’ne alındı.