Huzurevi'ndeki yaşlılar eğlendi

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğlence etkinliği düzenlendi.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğlence etkinliği düzenlendi.

Huzurevi Müdürü Serdar Güneş tarafından organize edilen etkinlik Rehabilitasyon Merkezi’nin bahçesinde gerçekleştirildi. Huzurevi Müdürü Güneş, Huzurevinde kalan yaşlıların koronavirüse yakalanmamaları konusunda özel tedbirler alarak, kendilerini sosyal mesafe ve maske takma konularında sürekli uyardıklarını söyledi. Yaşlıların yaşam kalitelerinin yükseltilmesi adına yaptıkları çalışmaları aralıksız devam ettikleri belirten Güneş, ‘’Bizler misafirlerimiz olan koca çınarlar için varız. Gönlümüz ve kalbimiz yaşlılarımız için çarpıyor’’ dedi. Güneş, konuşmasının ardından hazırladıkları pastayı yaşlılar ile birlikte kesti. Ardından, masaları tek tek dolaşarak gül dağıtarak 1 Ekim Yaşlılar Günü’nü kutladı. Etkinlikte, yaşlılar şiirler okuyup, söyledikleri şarkılar eşliğinde Huzurevi personeli ile birlikte gönüllerince eğlendiler.