İbrahim Özdiş: ''Örgütümüz doğru kararı verecek''

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim “Parti örgütümüz Seyhan’da CHP’li Belediye İçin doğru kararı verecektir. Yerel seçimler, bu dönemde genel seçimler kadar önemlidir. Parti örgütümüzde bu bilinçle aday belirlemek için oy kullanacaktır” dedi.

Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Özdiş, 1 Aralık 2013 Pazar günü Süreyya Nihat Oral İlköğretim Okulunda yapılacak ön seçim ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İbrahim Özdiş, açıklamasında şöyle dedi:

“AKP İktidarı toplumun yaşam alanlarına dahi müdahale ederek sınırlamalar getirmektedir. İnsan hak ve özgürlükleri baskı altına alınmaktadır, Bu gidişe oylarımız ile dur demek için yerel seçimler önemli bir seçenektir. AKP’nin baskıcı politikalarının, ranta dayalı anlayışının sona erdirmek halkımızın oylarını CHP’ye vermeleri ile olası olacaktır.  Bunun gerçekleşmesi içinde CHP örgütlerine büyük görev düşüyor. Seçimlerde halkımızın desteğini alacak adayları belirlemek ve onlarla seçime gitmek partimizin başarısını artıracaktır.

Uzun yıllardır örgütün içindeyim. CHP Gençlik Kollarında parti ideolojisini öğrendim. Örgüt emekçisi olarak mücadele verdim. Milletvekili olmak gibi çok önemli bir göreve örgütümün desteği ile eriştim. Parti örgütüm yetki verdiğinde yapacaklarımı biliyorum. Mesleki ve yaşadığım tecrübelerle Seyhan ilçemizde dönüşümün öncüsü olmak için aday oldum. Tarihsel dönüşüm-Kentsel yenilenme için yola çıktım. Bu bakışımı da kamuoyuna açıklamalarım ile yansıttım.  Herkesin ve her kesimin desteğini önemsiyorum. İnancı, düşüncesi, yaklaşımı ile hiç kimseyi ayıran olmayacağım. Yaşam alanlarına sınır koymaya değil daha çok özgürlüğü,  daha çok insan hakkını, daha hakça bir düzeni sağlamak için uğraş vereceğim. Bölen değil birleştiren olacağım. Kavga değil hizmet için varım. Bizim düşünce yapımız yani sosyal demokrat dünya görüşümüz sevgi,  barış kardeşlik ve mutlaka halka hizmet üzerine kuruludur.

Seyhan yıllardır yetersiz hizmet ve gereken öngörü olmadığı için dönüşüme erememiştir.. Bu dönemi sona ermesi ve CHP’li belediye için örgütümün kararını doğru vereceğine inanıyorum.  Parti örgütümün bu döneme öncesi ön seçimde desteğini bekliyorum. Belediye başkanı seçildiğimde Seyhan’da yeni bir dönem başlatacağım. Ön seçimde sonra partimizin adayı olduğumda Seyhan’da sivil toplum örgütlerimiz, meslek kuruluşları,  halkımızın düşüncelerini buluşturup geleceğin Seyhan’ını kurmak için çalışacağım. Ön seçimi savunan bir aday adayı olarak parti örgütümün Pazar günü vereceği kararı önemini bir kez daha belirtiyor.”