İhsan Bermekoğlu,‘Kerbelayı Anma’ etkinliğine katıldı

Ak Parti Seyhan Belediye Başkan A. Adayı Av. İhsan Bermekoğlu Adana İmam Ali Derneği’nin Seyhan Kültür Merkezi’nde düzenlediği ‘Kerbelayı Anma’ etkinliğine katıldı. Derneğin Yönetim Kurulunun yaptığı davete uyarak katılan Bermekoğlu konferansı büyük bir ilgiyle izledi.

EHDAV Genel Başkanı Ali Yeral, Araştırmacı-Yazar Mehdi Aksu, N. Fatıma Derneği Başkanı Ali Carfi’den oluşan konferans katılımcılarıyla birlikte programı izleyen Bermekoğlu; Hz. Peygamberimizin Ehli Beyti’ni her zaman büyük bir saygı ve minnetle andıklarını, önder ve örnekliklerini hayatının her aşamasında ve hissederek yaşadığını belirtti. Peygamberimizin Torunu Hz. Hüseyin’in şehadetinin hüznünü kalbinin derinliklerinde her zaman hissettiğini beyan eden İhsan Bermekoğlu, İmam Ali Derneği Başkanı Hacı Ali Koçer ve Yönetim Kurulu’na bu anlamlı anma etkinliğini düzenledikleri için şükranlarını iletti.

Seyhan Kültür Merkezini tamamen dolduran Ehli Beyt âşıklarının konferansa gösterdikleri büyük ilgiye dikkat çeken Av. İhsan Bermekoğlu, Hz. Hüseyin’in çağlara ışık tutan onurlu ve evrensel duruşunu hayatının her alanında rehber edinerek örnek aldığını söyledi.

Bu arada ÖNCE İNSAN anlayışıyla hareket eden Av. İhsan Bermekoğlu Seyhanlıların sevinçlerinin yanında hüzünlerini de paylaşmayı unutmadan günlük faaliyet programlarına yerleştirilen taziye ziyaretlerini de gerçekleştirmeye devam etmektedir.