İlçe belediyeler güçlerini birleştirdi

Yüreğir Belediyesi, Karataş, Aladağ, Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Karaisalı ve Pozantı Belediyeleri ile 'İşbirliği Protokolü' imzaladı. Hafta sonu da Yumurtalık Belediyesi ile imzalar atılacak.

Yüreğir Belediyesi, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 75. Maddesi ve Yüreğir Belediye Meclisi’nin 06/08/2020 sayılı kararı ile Aladağ, Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Karaisalı ve Pozantı Belediyeleri ile ‘İşbirliği Protokolü’ imzaladı. Bu hafta sonu ise Yumurtalık Belediyesi ile protokol imzalanacak.

Protokol çerçevesinde güçlerini birleştirme kararı alan belediyeler projeler yapma ve yürütme, sosyal ve kültürel etkinlikler, araç gereç yardımı, malzeme temini gibi birbirlerinin eksik kaldığı noktalarda imkânlar ölçüsünde diğer belediyelere destek sağlayacak.

Yapılan güç birliği ile amaçlarının Adana’ya hizmet etmek olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Söz konusu hizmet ise durmak bize yakışmaz. Adana’mız için taş üstüne taş koymak adına var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. İş birliği protokolü imzaladığımız belediyelerimiz ile birlikte Adana’mıza hizmet etme noktasında fikir ve irade birliği içerisindeyiz. Ne yapıyorsak Adana’mız için yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.