'İnce ile yürüyüşe hazırız…'

CHP Adana Milletvekili Aday Adayı Avukat Orhan Toklu, 24 Haziran seçimlerinde CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı olarak duyurulan Muharrem İnce ile yürüyüşe hazır olduklarını söyledi.

 

-İnce’nin tabanda yeri var…

-ince ile yürüyüşe hazırız…

CHP Adana Milletvekili Aday Adayı Avukat Orhan Toklu, 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı olarak duyurulan Muharrem İnce ile yürüyüşe hazır olduklarını söyledi.

Toklu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun üzerinde günlerdir çalışılarak karar verdiği ismin Muharrem İnce olmasından dolayı hem kendisinin, hem de seçmenlerin coşku duyduğunu belirttiği açıklamasında şu sözlere yer verdi:        

‘Önümüzde ülkemiz için dönüm noktası olarak yorumlayacağımız bir süreç var. İktidarın onaltı yıl içerisinde bozguna uğrattığı adalet, sosyal yaşam, çevre anlayışı, eğitim, inanç, dış ilişkiler, hoşgörü benzeri birçok alandan söz edebiliriz. Tüm bunların üstesinden gelecek olan kadro CHP’de var. Partimin açıklamış olduğu cumhurbaşkanı adayı sayın Muharrem İnce bu partinin emekçisi, bu partinin her zaman, her koşulda savunucusu. Hem ben, hem de Adana’da uğradığım yerler coşkuyla karşıladı. Sayın İnce’nin gönlümüzde yeri var, tabanımızda yeri var. Biz yürümeye hazırız…’