İnce sınıfta kaldı

CHP'nin Adana eski Milletvekillerinden Ümit Özgümüş ile Turgay Develi parti kurma yolunda ilerleyen Muharrem İnce ile ilgili görüşlerini gazetemiz ile paylaştı. Eski Milletvekili Özgümüş İnce ile ilgili olarak 'Yalancı birisi' ifadesini kullanır iken Develi ise 'Birlikte siyaset yapmadık. Ben olsam parti kurmazdım' yorumunda bulundu.

CHP’nin Adana eski Milletvekillerinden Ümit Özgümüş ile Turgay Develi parti kurma yolunda ilerleyen Muharrem İnce ile ilgili görüşlerini gazetemiz ile paylaştı. Eski Milletvekili Özgümüş İnce ile ilgili olarak ‘Yalancı birisi’ ifadesini kullanır iken Develi ise ‘Birlikte siyaset yapmadık. Ben olsam parti kurmazdım’ yorumunda bulundu.

 2 AYRI YAKLAŞIM

Eski Milletvekili Ümit Özgümüş,İnce ile daha önce yol yürüdüklerini ve bu yüzden çok sayıda kendisine soru yöneltildiğini belirtip “Muharrem İnce benim gözümde yola birlikte çıktıklarını yolda satan, güvenilmez, yalancı ve iki yüzlü bir kibir abidesidir. Bu nedenle asla bir daha yolumuz kesişmez. Yüz oyum olsa birini vermem” diyerek görüş bildirdi. Adana eski Milletvekili Turgay Develi ise konuyla ilgili sorumuzu yanıtlayarak “Ben İnce’nin yerinde olsam parti kurmazdım. Kuracağı yeni parti CHP’ye zarar verir mi? Verir elbette. Benim değerlerim İnce ile çok ayrı. Aynı kulvarda siyaset yapmadık. Onun ile benim siyaset anlayışım, üslubum farklı. Benim CHP yönetimi ile sorunum var. Onunla asla yakın ilişkiler içinde olmadım. Grup Başkan Vekilliği yaptı partimizde. Yakın ilişkiler içinde olanların hakkındaki düşüncelerini de okuyunca çok hayretler içine düşmüyorum” dedi.