İnternet mağduru oldular

Adana'nın Merkez İlçesi Çukurova 'nın Esentepe Mahallesi'ndeki Çukurova Konakları'nda oturan vatandaşların çoğu internet mağduru oldu.

Adana’nın Merkez İlçesi Çukurova ‘nın Esentepe Mahallesi’ndeki Çukurova Konakları’nda oturan vatandaşların çoğu internet mağduru oldu.

Çukurova Konakları Sitesi Yöneticisi Hasan Kişial, Çukurova Gazetesi Muhabiri’ne yaptığı açıklamada, Türksat Kablo net firması yetkililerinin Nisan ayının son haftasında Çukurova Konakları’na gelerek kendilerine fiber internet altyapısı ile ilgili çalışma yapabileceklerini söylediklerini ifade etti.

Bunun için kendilerine sadece 70 abone sözü verilmesinin yeterli olacağını söyleyip, gerekli ölçümleri yapmalarının ardından siteden ayrıldıklarını ifade eden Kişial, şunları kaydetti:

‘’Bu süre içerisinde biz kendilerine 70 abone sözümüzü yerine getirdik. Aradan bir ayı aşkın bir süre geçmesine karşın dönüş yapıp konuyla ilgili hiç bir çalışma yapmadılar. Çok sayıda aile yeni aboneliği bekledikleri için başka bir internet firmasından hizmet alamıyor. Sitede bulunan öğretmen ve öğrenciler derslere,uzaktan çalışmak zorunda olanlar ise internete girmekte sorun yaşıyorlar. Bu sorunun bir an önce çözülmesini isteyen site sakinleri yetkililerden yardım bekliyoruz.’’