İpekoğlu, ''En az 8-10 transfer gerekiyor''

TFF 1. Lig'de Lider Hatayspor'a 1-0 yenilerek puan cetvelinin alt sıralarına demir atan Adanaspor'un Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, devre arasında takıma en az 8-10 futbolcunun transfer edilmesi gerektiğini söyledi.

TFF 1. Lig’de Lider Hatayspor’a 1-0 yenilerek puan cetvelinin alt sıralarına demir atan Adanaspor’un Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, devre arasında takıma en az 8-10 futbolcunun transfer edilmesi gerektiğini söyledi.

Turuncu-beyazlılar alt yapıdan destekli kadroyla çıktığı lider Hatayspor karşısında rakibine 1-0 yenilerek kötü gidişini sürdürdü. Karşılaşma sonrası Teknik Direktör Engin İpekoğlu, takımın içerisinde bulunduğu durumla ilgili açıklamalarda bulundu.

‘’Elimizdeki mevcut kadroyla son maçı da oynayıp devre arasına gireceğiz’’ diyen İpekoğlu, şunları kaydetti:

‘’ Devre arasında herhalde en az 8-10 tane oyuncu alma zorunluğumuz var. Kadro dışı kalan oyuncular, sakat oyuncular, cezalı oyuncularımızdan yoksun olarak maça çıktı. Bu da yaklaşık 6-7 haftadır bu şekilde devam ediyor. Umarım gerekli takviyeleri devre arasında yapar, Adanaspor’u şuan ki bulunduğu konumdan, düşme hattından en kısa zamanda, ikinci yarı itibariyle istediğimiz noktaya getiririz.’’