İpekoğlu, ''En büyük problemimiz bireysel hatalar''

Adana Demirspor Teknik Direktörü İpekoğlu, takımın en büyük probleminin bireysel hatalar olduğunu söyledi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, devre arasında ihtiyaçları olan tüm oyuncuları transfer etmek için Kulüp Başkanı Sedat Sözlü'nün söz verdiğini ve çeşitli isimlerle görüşmeye başladıklarını söyledi. 

  Ligin başından bu yana 43 tane çok iyi pozisyona girdiklerini, bu pozisyonlarda 10 tane gol attıklarını anlatan İpekoğlu, buna karşılık 21 pozisyona giren rakiplerinden 9 tane gol yediklerini anlattı.

  “Bolu maçında 2 tane bireysel hata ve bunun dışında girdikleri net bir pozisyon var onu da Emrullah kurtardı. Hem oyunsal anlamda hem pozisyon anlamında çok ciddi pozisyonlar var; maç başına 5 tane pozisyon düşüyor. Rakiplerimizin 2 pozisyonu var. Maalesef bizim gol pozisyonu değerlendirme yüzdemiz 25 gibi. Rakiplerimizin değerlendirdikleri pozisyon yüzde 50 gibi bir oran. Bolu maçı gibisini çok yaşamazsınız diye düşünüyorum ki 1-0 dan sonra maalesef 1-2 dakika sonra golü yediniz belki 10 dakika süre geçseydi fark da olacaktı ancak yapacak bir şey yok; mağlup olduk, tabii ki üzgünüz.”

  Mavi-lacivertli kulübün deneyimli teknik adamı İpekoğlu, yabancı oyunculardan yeterince faydalanamadıklarının altını çizerek, devre arasında yapacakları transferlere ilişkin şunları söyledi: