İpekoğlu, ''Karabükspor'a karşı alınan galibiyet önemlidir"

PTT 1. Lig'de Kardemir Karabükspor'u 3-0 yenerek galibiyet serisini sürdüren Adanaspor'da teknik direktör Engin İpekoğlu, "Ligin en iyi takımlarından birisi olan Kardemir Karabükspor'a karşı alınan galibiyet önemlidir" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İpekoğlu, oyuna çok iyi başlamadıklarını ifade ederek, "İlk 30 dakikalık bölümde oyuncularımızın devreye girmemesinden dolayı sıkıntı yaşadık gibi göründü. Ancak rakibimize net gol pozisyonu vermedik. İkinci yarıda orta saha oyuncularımızın oyuna katılmasıyla daha zevkli bir Adanaspor izlettirdik diye düşünüyorum. Ligin en iyi takımlarından birisi olan Kardemir Karabükspor'a karşı alınan galibiyet önemlidir. İnşallah bunu Elazığspor maçında da devam ettiririz" ifadelerini kullandı.


İkinci yarıda oyuna giren oyuncuların önemli katkı yaptığını kaydeden İpekoğlu, "Yaptığımız değişiklikler 'cuk' oturdu. Tabi bu her zaman olacak diye bir şey yok. İnandığımız bazı oyuncular var. Bunlar ikinci yarı rakip yorulduktan sonra devreye girmesi gereken oyuncular. Sonuç itibariyle galibiyet için sahaya çıkıyoruz. 3-4 gol atacağız diye bir şey yok. 3 gollü bir galibiyetin gelmesi izleyenler açısından keyifli kılıyor" diye konuştu. (adanaspor.com.tr)