İŞKAD’dan örnek dayanışma

Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) yönetimi üyelerinin işyerlerini ziyaret ederek dayanışma örneği gösteriyor. İŞKAD Başkanı Elif Doğan Türkmen. Başkan Yardımcısı Belgin Özçelik ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayfer Köni İŞKAD Üyesi Gülten Serbest’in Takı Tasarım Atölyesi’ni ziyaret ederek Serbest’e manevi desteklerini sundular.

Serbest, Av.Türkmen ve Özçelik’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, İŞKAD Başkanı Av. Elif Doğan Türkmen, her İŞKAD üyesinin tüm kadınlar için bir rol model olduğunu belirtti.

Gülten Serbest’in tamamen el yapımı benzersiz ürünler tasarlayıp üreterek farkını ortaya koyan bir iş kadını olduğunu belirten Av.Elif Doğan Türkmen, “İŞKAD kadınların iş yaşamında daha çok ve etkin yer alması için var gücüyle çalışıyor. İŞKAD ailesinin her üyesi bu bilinçle hareket ediyor. Üyelerimiz bu noktada tüm kadınlar için örnek bir işkadını profili çiziyor. İŞKAD ailesi olarak biz de sonuna kadar üyelerimizin yanındayız” dedi.

GÜLTEN SERBEST TAKI TASARIM ATÖLYESİ

Gülten Serbest, atölye çalışmalarında esas olarak cam boncuk yapımı üzerine çalışıyor. Kendi ürettiği cam boncuklarla başta takı olmak üzere kişisel ve dekoratif aksesuarlar tasarlayan Serbest, zaman içinde keçe, ahşap, kumaş gibi farklı malzemelerle de aksesuar tasarlayıp üretmeye başladı. Atölyesindeki ürünlerin tamamı el yapımı ve tek olan Gülten Serbest, cam atölyesinde belirli zamanlarda düzenlenen workshopların yanı sıra hobi amaçlı kişiye özel eğitim programları da düzenleniyor. Farklı sanat dallarını tanıtıp sevdirme amacı taşıyan Serbest, bu doğrultuda ilk olarak proje olarak ebru atölyesini yaşama geçirdi ve ilk dersini 5-7 yaşları arasındaki çocuklarla yaptı. Serbest,  atölye çalışmalarını farklı proje ve programlarla sürdüreceğini söyledi