İşlem hukuka aykırıdır

Mesleği avukat olan Ak Parti Kozan Belediye Meclis Üyesi Abdullah Avcı dün toplanan belediye meclis oturumunda Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a kent meydanı konusunda yanlış yol izlediklerini belirterek 'Yaptığınız işlem hukuka aykırıdır' dedi.

Mesleği avukat olan Ak Parti Kozan Belediye Meclis Üyesi Abdullah Avcı dün toplanan belediye meclis oturumunda Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a kent meydanı konusunda yanlış yol izlediklerini belirterek ‘Yaptığınız işlem hukuka aykırıdır’ dedi.
HUKUKSUZLUĞA SON VERİN

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise bir önceki gün yapılan meclis oturumunda Feke’de Lavanta Festivali düzenleyeceklerine dair meclis kürsüsünden konuşan Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel’e yanıt verdi. Başkan Karalar, “Feke’de Lavanta Festivali düzenlemek görevi bize düşer. Çünkü benden önce Hüseyin Sözlü Bey 39 bin lavanta fidesi dağıttı. Ben ise iki ayrı dağıtım şeklinde 450 bin fide dağıttım. Sayın Ahmet Sel bize de teşekkür etmeliydi. Festival yapılacak ise onu yapmak bize düşer” sözleriyle eleştirdi.
DEMİRDAĞ: ÇALIŞANLARIN PARASINI ÖDEYİN