İstanbul Mobilya Fuarı’na ‘’Cassara’’ Damgası

Adana'da 1985 yılından bu yana sektörde faaliyet gösteren ve son yıllarda ‘’Cassara’’ markası ile farkını ortaya koyan Güldiker Mobilya, 26-31 Ocak tarihlerinde İstanbul CNR Fuar Merkezinde gerçekleşen İstanbul Mobilya Fuarı’nın (İMOB) yıldızı oldu.

Mobilya sektöründe Türkiye'nin önemli üretim merkezlerinden biri haline gelen  Güldiker Mobilya, Cassara markası ile farkını ortaya koymaya odaklandı. Son teknolojiyi yakından takip eden Güldiker Mobilya,  ‘’Cassara’’ markası ile satışını yaptığı yeni  ürünlerini  İstanbul Mobilya Fuarı’nda  yerli ve yabancı mobilya alıcılarıyla buluşturdu.  Güldiker Mobilya, özenle hazırlanmış standı ve koleksiyonlarıyla adından söz ettirirken, ziyaretçilerinde yoğun ilgisiyle karşılaştı.

-‘’DÜNYA MARKALARI İLE YARIŞIYORUZ’’-

Güldiker Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güldiker, Adana'nın son yıllarda mobilya sektöründe önemli marka ve üretim merkezi konumunda olduğunu söyledi. Üretimlerini ‘Cassara' markası ile yaptıklarını  ve  son teknolojiyi kullandıklarını belirten Güldiker, ‘’Bayilik sistemi ile çalışıyoruz. Ürünlerimiz Türkiye'nin hemen her yerinde rahatlıkla bulunabiliyor. Ürün tasarımlarımız tamamen kendimize ait. Dünya markaları ile yarışır hale geldik”  dedi.

Türk mobilya sektöründeki firmaların, dünyanın en önemli ve büyük fuarlarına katıldığını ifade eden  Güldiker, “Bu fuarlarda tasarım, marka yönetimi anlamında hiçbir eksikliğimizin olmadığını görüyoruz” dedi. Güldiker, İMOB Fuarı’nın da kendileri açısından oldukça iyi geçtiğini, yurtiçi ve yurtdışından siparişler aldıklarını bildirdi.