İyi gidiyoruz ve daha iyi olacağız

Gazetemizi ziyaret eden CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut'tan geleceğe dair güzel temenniler geldi.

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gazetemizi ziyaret ederek son gelişmeler hakkında görüşlerini dile getirdi. Ülkenin tek adam rejimi ile yönetilmesinin sıkıntılarını pandemi günlerinde daha da çok çekmeye başladıklarını belirten Milletvekili Barut, ‘Referandumda biz halkımıza her şeyi anlattık. Gelinen nokta maalesef olumsuzluk adına bizi hakkı çıkardı’ dedi.

BELEDİYELERİMİZLE GURUR DUYUYORUM

Yerel yönetimlerde CHP’li belediyelerin özverili bir şekilde çalıştığına işaret eden CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, “Bir milletvekili olarak toplumun her kesimi ile dertleniyor, onların sorunlarını imkânım dâhilinde gündeme getirip çözüm yolu bulmaya çalışıyorum. Bizim belediyelerimizde halkımızla birlikte doğru kararlar alarak en iyi yönetimi ortaya koymanın gayretindeler. Her şey CHP’li belediyelerde iyi gidiyor. Daha da iyi olacağız. Başarmak adına tüm gücümüzü seferber eden yerel yönetimlerimizle bir milletvekili olarak gurur duyuyorum” dedi.

YEREL BASIN ÖZVERİYLE ÇALIŞIYOR

Adana’nın sorunlarını bulunduğu her görev yerinde dile getirdiğini ve basın mensuplarının kendinin bu özelliğini en yakından bilen ve takip eden yol arkadaşları olduğunu söyleyen CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, yerel basının sıkıntılarını da yakından bildiği için meclis kürsüsünden dile getirip çözüm yolu arayan bir milletvekili olduğunu söyledi. Yerel basının varlığının siyaset için çok önemli olduğunu ve bu değerlerin kaybolmaması, yerel basının sesinin kısılmaması adına da maddi anlamda kaynakları artırmanın gayretini düşünen ve yaşayan bir kişi olduğunu söyleyen Barut ‘Adana’nın değeri olan yerel basındaki tüm arkadaşları bu özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum’ dedi.