Kadir Özdemir, ''Sorunsuz Seyhan için çalışıyoruz''

Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Kadir Özdemir, 2 yılı geride bırakan Seyhan Belediyesi'nin büyük projelere imza atarak şehirde reform niteliğinde hizmetler yaptığının altını çizip ‘Başkanımız Zeydan Karalar'ın hizmetleri halkımız tarafından takdirle karşılanıyor. Bizler de bu hizmette görev almaktan büyük keyif alıyoruz' dedi.

Gazetemize bilgi veren Başkan Yardımcısı Özdemir, siyasetten tamamen uzak ve halkın her kesiminin ihtiyacı olan hizmetleri halk ile birlikte karar vererek yaptıklarını ve Başkan Zeydan Karalar'ın ise Seyhan'ın bağrından koparak gelen bir kişi olması nedeniyle Seyhan'ın önceliklerini bilerek buna göre hizmet ürettiğini söyledi. Özdemir, 30 Mart 2016 tarihi itibariyle 2 yılı geride bırakan Zeydan Karalar'ın belediye başkanlığının Seyhan adına bir kazanım olduğunu ve bunun da Seyhanlının ifadesi olmasından dolayı da ayrıca mutluluk yaşadıklarını söyledi.


DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR


Belediyenin öncelikle rutin hizmetlerinin dışında toplumun her kesiminin ‘iyi ki bu hizmeti yapıyorlar' diyerek başlayan cümleler kurduklarına Seyhan'ın her mahallesinde halkın kendi ağzından duyduklarını belirten Özdemir, ‘Belediye yönetimi olarak Başkanımız Zeydan Karalar'ın bize salık verdiği ‘önce halk' diye başlayan cümlesinden feyz alarak çalışıyoruz. Başkanımız çalışmalarını kamuoyu ile paylaşıp Adanalıları da bilgilendiriyor. 2 yılı geride bıraktık. Daha yapacak çok işimiz var. Zeydan Karalar'a da Seyhan'ın ihtiyacı var. Çünkü Karalar daha büyük projelerle Seyhan'a hizmet etmenin aşkını yaşayacak' dedi.