Kan kaybı sürüyor

Adanaspor mutlak puan için çıktığı Hatayspor karşısında farklı skorla yenilmekten kurtulamadı. Hakan Barış'ın kırmızı kartı sonrası oyundan kopan turuncu-beyazlılar sahadan 4-1 yenik ayrıldı.

Adanaspor mutlak puan için çıktığı Hatayspor karşısında farklı skorla yenilmekten kurtulamadı. Hakan Barış’ın kırmızı kartı sonrası oyundan kopan turuncu-beyazlılar sahadan 4-1 yenik ayrıldı.

Hatayspor karşısına küme düşme korkusundan matematiksel olarak kurtulmak adına mutlak puan ya da puanlar için çıkan Adanaspor’da hesaplar tutmadı. Maçın ilk dakikalarında yenik duruma düşmesine karşın ilk yarının sonlarına doğru eşitliği yakalayan turuncu-beyazlılar, maçın ikinci yarısında tam anlamıyla çöktü.

Hakan Barış’ın kırmızı kart görmesiyle oyundan tamamen kopan turuncu-beyazlılar, sahadan 4-1 gibi farklı bir skorla yenik ayrılmaktan kurtulamadı. Turuncu-beyazlılar Cuma günü kendi sahalarında yapacakları Altınordu karşısında galip gelerek ligde kalmalarını matematiksel olarak garantilemek için maça çıkacak.

ÜZGÜNÜZ

Teknik Direktör Eyüp Arın, maç sonrası yaptığı açıklamada, yenildikleri için üzgün olduklarını belirterek, ‘’Ama her şeye rağmen biz bu kadar gol yememeliydik. Çünkü yediğimiz ilk golde çok basit goldü ama yapılabilecek bir şey yok. Üzgünüz tabii, çok farklı kaybettik, beklemediğimiz skor oldu, kaybettik. Hatayspor’u kutluyorum, bizim oyuncularında bilhassa Hakan Barış’ın da tabii ki bu konularda biraz daha ders alması gerektiğine inanıyorum” dedi.