Kapılarını kapattılar

Hafta sonu yapacakları derbiyi kritik viraj olarak gören lider Adanaspor ile takipçisi Adana Demirspor, dünden itibaren antrenmanlarını basına ve taraftara kapattılar.

Osman Yereşen Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdüren lider Adanaspor’da  teknik direktör Emgin İpekoğlu’nun  Adana Demirspor karşısında nasıl oynamaları gerektiği konusunda futbolcularını sürekli uyardığı ve konuşmalar yaptığı öğrenildi. İpekoğlu’nun,  futbolcularına maçın önemini anlatarak kazanmaları halinde Süper Lig yolunda önemli bir engeli aşmış olacaklarını dile getirdiği ifade edildi.

Bu arada, turuncu beyazlı takımda kart cezalısı olan Canberk’in yerine Mehmet  Sak’ı orta sahadan defansın sol tarafına çekmesi bekleniyor. Sakatlıkları süren Renan ile Ergin Keleş’in ise bu karşılaşmaya yetiştirilmesine çalışılıyor.

 

-DEMİRSPOR CEPHESİ-

Öte yandan, Adana Demirspor teknik heyeti de Adanaspor maçı öncesi antrenmanları basına ve taraftara kapatma kararı aldı.  Mavi lacivertli futbolcular teknik direktör Tayfur Havutçu, nezaretinde hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.  Havutçu, Adanaspor karşılaşması için özel önlemler alırken, rakiplerinin zaafları konusunda da futbolcularını sürekli uyarıyor.

 

-