Kaplan 2 gün izin yaptı

Adanaspor'da, Ziraat Türkiye Kupası maçları nedeniyle lige verilen arada Mersin İdmanyurdu ile 4 Şubat Cumartesi günü yapılan hazırlık maçı sonrası verilen 2 günlük izin bu gün bitiyor. Akşam saatlerinde toplanacak olan futbolculara Gaziantepspor maçının hazırlıklarının startını verecek.

Spor Toto Süper Ligin ikinci yarısının flaş takımlarından olan yaptığı 3 maçta 2 galibiyet ve bir beraberlik alanda turuncu-beyazlı futbolculara 4 Şubat Cumartesi günü Çatalan Tesisleri’nde yapılan 1-1 berabere biten Mersin  İdmanyurdu maçı sonrası Teknik Direktör Levent Şahin, tarafından 2 gün izin verildi. 2 günlük izinde memleketlerine giden yerli ve yabancı futbolcular, bu akşam Osman Yereşen Tesisleri’nde toplanarak 13 Şubat Pazartesi günü deplasmanda yapılacak Gaziantepspor maçının startı verilecek.

Turuncu-beyazlılar puan cetvelinin son sırasında yer alan Gazianteepspor’u yenerek ikinci yarıdaki çıkışını sürdürmek için sahaya çıkacak. Bu arada, takımda RenanFoguinho’nun kart cezalısı olması nedeniyle Gaziantepspor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.