Kaplan 3 hafta sonra puan kaybetti

PTT1. Ligin 23. Haftasında deplasmanda Alima Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalan Adanaspor, yenilmezlik serisini 11 maça çıkartırken galip geldiği 3 haftanın ardından puan kaybetti.

PTT 1. Lig de 21. Haftada liderliğe yükselen turuncu-beyazlı ekip, Alima Yeni Malatyaspor karşısında son dakikalara kadar önde iken 90. dakikada yediği golle 1-1 berabere kalarak yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı. Kaplan 8 maçı galibiyetle kapatırken, 3 maçta da berabere kaldı.

 

Son oynadığı Giresunspor, Denizlispor ve Balıkesirspor, maçlarını galibiyetle kapatan turuncu-beyazlılar, 3 haftanın ardından Malatyaspor karşısında berabere kalarak puan kaybetti.

 

Bu arada, Malatyaspor maçı sonrası teknik direktör Engin İpekoğlu, tarafından futbolculara verilen 2 günlük izin bu gün sona eriyor. Futbolcular, akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri’nde bir araya gelerek Kayseri Erciyesspor, maçının hazırlıklarının startını verecek.

 

Öte yandan, kart cezalısı olan Teyfik, Kayseri Erciyesspor maçında forma giyemeyecek.

 

Renan takımla birlikte çalışmalara başlayacak

 

 

Renan Da Silva'nın sakatlığının ardından geçirdiği ameliyatta koluna platin takılmış ve tedavisi sorunsuz yapılmıştı. Ancak takılan platini vücudun kabul etmemesi nedeniyle yeniden operasyondan geçti ve platin yenilendi. Yeni Malatyaspor, maçında bu nedenle forma giyemeyen Renan Da Silva'nın sağlık durumunda her hangi bir sıkıntı olmadığı,  Perşembe gününden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi.