Kaplan'a taraftar desteği

TFF 1. Ligde yarın sahasında yapacağı Ümraniyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Adanaspor'a taraftarlardan destek geldi. Osman Yereşen Tesisleri'ne giden taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlarda bulundu.

TFF 1. Ligde yarın sahasında yapacağı Ümraniyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Adanaspor’a taraftarlardan destek geldi. Osman Yereşen Tesisleri’ne giden taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlarda bulundu.

Turuncu-beyazlılar Ümraniye maçı hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Kemal Kılıç, nezaretinde sürdürüyor. Önceki günkü antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunanKemal Kılıç, “ Geçtiğimiz hafta deplasmanda beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Adanaspor’a yakışır bir futbol sahada yoktu. Bunun bilincindeyiz. Oyuncularım ile yaptığım toplantılarda bunlardan bahsettim. Hatalarımızdan ders çıkaracağız. Bunun üstesinden geleceğimize inanıyorum” dedi.

Kılıç, hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Ümraniyespor’un kadrosunu korumuş önemli oyunculara sahip bir takım olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

‘’Hafta içinde yaptığımız çalışmalarla Ümraniyespor maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Bu hafta sahada mücadele eden hırslı oynayan bir Adanaspor izleyeceğimizi düşünüyorum. Şartlar ne olursa olsun mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz. Taraftarımızın desteği ile sahadan 3 puan ile ayrılmak istiyoruz.”

Bu arada, antrenman öncesi tesislere gelen Adanaspor taraftarları teknik direktör Kılıç’a çiçek oyunculara pasta ikram etti. Taraftarlar, meşaleler yakarak tezahüratlarda bulundu.