Kaplan'a taraftar desteği

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Adanaspor'a taraftar desteği geldi. Çevre illerden gelen taraftarlar kampı ziyaret ederek teknik kadro ve futbolculara cezerye ikram ederken, ''Hep birlikte Adanaspor'' ve ''İmparator Eyüp Arın'' yazılı pankart açtılar.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Adanaspor’a taraftar desteği geldi. Çevre illerden gelen taraftarlar kampı ziyaret ederek teknik kadro ve futbolculara cezerye ikram ederken, ‘’Hep birlikte Adanaspor’’ ve ‘’İmparator Eyüp Arın’’ yazılı pankart açtılar.

 

 

Adanaspor, yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Bolu Termal Otel'inde, teknik direktör Eyüp Arın yönetiminde basına açık yapılan antrenman, yardımcı hocalar gözetiminde kondisyon çalışmaları ile başladı. Turuncu-beyazlı futbolcular daha sonra iki gruba ayrılarak dar alanda çift kale maç yaptı. 80 dakika süren antrenman teknik ve kuvvet idmanlarıyla sonlandı.

Turuncu-beyazlıların kampını ziyaret eden bir grup Adanaspor taraftarı futbolculara destek verdi. Çevre illerden gelen taraftarlar kampı ziyaret ederek teknik kadro ve futbolculara cezerye ikram ederken, ‘’Hep birlikte Adanaspor’’ ve ‘’İmparator Eyüp Arın’’ yazılı pankart açtılar.

 

Turuncu-beyazlı ekip, bugün İstanbulspor ile hazırlık maçı yapacak.