Kaplan Adana'da toplanıyor

Antalya Belek'teki ikinci yarı hazırlık kampını 13 Ocak Cumartesi günü tamamlayan turuncu-beyazlı futbolcular, bir günlük iznin ardından bugün Adana'da toplanarak, Denizlispor maçının hazırlıklarının startını verecek.

Antalya Belek’teki ikinci yarı hazırlık kampını 13 Ocak Cumartesi günü tamamlayan turuncu-beyazlı futbolcular, bir günlük iznin ardından bugün Adana’da toplanarak, Denizlispor maçının hazırlıklarının startını verecek.

Adanaspor’un yaklaşık iki hafta süren Belek kampı 13 Ocak Cumartesi günü sona erdi. BU süre içerisinde turuncu-beyazlılar 2 hazırlık maçı yaptı. Balıkesirspor’a 3-0 yenilen turuncu-beyazlılar Süper Lig takımlarından Göztepe ile golsüz berabere kaldı. Günde çift antrenman yaparak ikinci yarıya hazırlanan futbolcuların hırsı ve arzulu olmaları Teknik Direktör Osman Özköylü’yü memnun ederken kadroda yapılan 5 transferle takviye edildi. Turuncu-beyazlılar Uche Kalu, Roni, Berkay, Kürşad ve Emre Can ile sözleşme imzalayarak kadrosuna dahil etti.

Turuncu-beyazlılar bugün Osman Yereşen Tesisleri’nde toplanarak hafta sonu deplasmanda yapacağı Denizlispor maçının startını verecek.