Kaplan Adım Adım Şampiyonluğa

PTT 1. Lig’in 22. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Balıkesirspor’u 1- 0 yenerek liderliğini sürdüren Adanaspor, adım adım Süper Lige koşuyor.

Toros kaplanları, İlk yarısı golsüz sona eren Balıkesirspor’u karşılaşmanın  62.dakikasında  sahanın en iyi futbolcularından olan Nijeryalı oyuncusu Nduka Ozokwo’nun ayağından kazandığı golle 1-0 yenmeyi başardı. Bu sonuçla Adanaspor 40 puana yükselirken, Balıkesirspor 32 puanda kaldı.

 

Sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan ve hafta içi takımla birlikte antrenmanlara katılan Renan’a teknik direktör Engin İpekoğlu ilk 11’de yer verdi.  Oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Renan, Nduka’nın attığı golün de asistini yaptı.

Toros Kaplanları bu galibiyetle yenilmezlik serilerini de 10 maça çıkardı. En son 21 Kasım 2015’de kendi sahasında 2-1 yenilen turuncu-beyazlılar, 10  haftadır yenilgi yüzü görmezken, 8 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

-İPEKOĞLU, ‘’YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ’’-

Teknik direktör Engin İpekoğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, ciddi bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek,  "Üç puan aldık, yolumuza devam ediyoruz'' dedi.