Kaplan Alanya'da

Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor, 25 Şubat Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Aytemiz Alanyaspor, karşılaşması için dün Alanya'ya gitti. Turuncu-beyazlılar, 6 puanlık maça Alanya'da hazırlanacak .

Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor, 25 Şubat Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Aytemiz Alanyaspor, karşılaşması için dün Alanya’ya gitti. Turuncu-beyazlılar,  6 puanlık maça Alanya’da hazırlanacak .

Turuncu-beyazlılar Alanya yolculuğu öncesi son antrenmanını Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Levent Şahin, nezaretinde yaptı. Yaklaiık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular top kapma ve pas çalışmasının yanı sıra Aytemiz Alanyaspor maçının taktik oyununu da gerçekleştirdiler.

 

Dün sabah saatlerinde uçakla Alanya’ya giden kafile daha sonra kamp yapacağı otele yerleşti. Turuncu-beyazlılar, maçın hazırlıklarını Alanya’da sürdürecek.

HAKEM FIRAT AYDINUS

Bu arada, TFF Aytemiz Alanyaspor-Adanaspor maçını yönetecek hakemi açıkladı. Karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek, yardımcılıklarını da Serkan Ok ile Yusuf Bozdoğan yapacak.