Kaplan, Alanya'ya erken gidiyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor, 25 Şubat Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Aytemiz Alanyaspor, karşılaşmasına Perşembe gününden gidecek. Turuncu-beyazlılar, hazırlıklarını maç gününe kadar Alanya'da sürdürecek.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor, 25 Şubat Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Aytemiz Alanyaspor, karşılaşmasına Perşembe gününden gidecek.  Turuncu-beyazlılar, hazırlıklarını maç gününe kadar Alanya’da sürdürecek.

Geçen hafta sahasında Osmanlıspor’a 5-1 yenilen Adanaspor, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Turuncu-beyazlılar, dün Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Levent Şahin yönetiminde basına ve taraftara kapalı antrenman yaptı. Yaklaşık bir saat sürdüğü bildirilen antrenmanda futbolcuların oldukça moralsiz oldukları öğrenildi.

Adanaspor, Alanyaspor maçı hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Antrenman öncesi Teknik Direktör Şahin, basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulunacak.

-ALANYA YOLCULUĞU YARIN BAŞLIYOR-

Bu arada, turuncu-beyazlıların Alanya yolcuğu erkene alındı.  Daha önce deplasman maçlarına bir gün önceden giden Adanaspor’da, Aytemiz Alanya deplasmanına 2 gün önceden gitmesi kararlaştırıldı. Yarın Alanya’ya gidecek olan turuncu-beyazlılar burada kampa girerek hazırlıklarını sürdürecek.