Kaplan Arın'la güzel

TFF 1. Lig'de Osmanlıspor'u 3-1 yenerek nefes alan Adanaspor'da günden Engin İpekoğlu'nun ardından göreve getirilen Teknik Direktör Eyüp Arın. Turuncu-beyazlı yönetim sezon sonuna kadar Arın ile devam kararı aldı.

TFF 1. Lig’de Osmanlıspor’u 3-1 yenerek nefes alan Adanaspor’da günden Engin İpekoğlu’nun ardından göreve getirilen Teknik Direktör Eyüp Arın. Turuncu-beyazlı yönetim sezon sonuna kadar Arın ile devam kararı aldı.

Lig’de kalma mücadelesi yapan turuncu-beyazlıların Osmanlıspor karşısında sergilediği futbol beğeni topladı. Takıma yerinde ve küçük dokunuşlar yapan Teknik Direktör Arın’da ilk maçında istediğini alırken, futbolcular da biraz olsun rahatladı.

Bu arada, Adanaspor A.Ş’den yapılan açıklamada, ‘’Maçtan 1 gün önce Başkanımız Bayram Akgül, Eyüp Arın ile görüştükten sonra sezon sonuna kadar Eyüp Hocamız ile devam kararı almış ve takıma bunu açıklamıştır’’ denildi.

Teknik Direktör Arın, karşılaşma sonrası, galibiyetten dolayı futbolcularını kutladı. Arın, ileriki haftalarda daha iyi olacaklarını ve tehlikeli bölgeden hızla uzaklaşacaklarını bildirdi.