Kaplan, Aslan avına çıkıyor

Spor Toto Süper Ligin 26. Haftasının kapanış maçında Galatasaray'a konuk olacak olan Adanaspor, güçlü rakibinden puan ya da puanlar almak için sahaya çıkacak. Hazırlıklarını tamamlayan turuncu-beyazlılar maç saatini beklemeye başladı.

- Spor Toto Süper Ligin 26. Haftasının kapanış maçında Galatasaray’a konuk olacak olan Adanaspor, güçlü rakibinden puan ya da puanlar almak için sahaya çıkacak. Hazırlıklarını tamamlayan turuncu-beyazlılar maç saatini beklemeye başladı.

İstanbul deplasmanına 1 Nisan Cumartesi günü giden turuncu-beyazlılar, Galatasaray maçının son antrenmanını dün Teknik Direktör Levent Şahin nezaretinde yaptı. Yaklaşık bir saat süren antrenmanın ardından turuncu-beyazlılar kamp yaptıkları otelde maç saatini beklemeye başladı.

Galatasaray ve Adanaspor bugün lig de 44’üncü kez birbirlerine rakip olacak. Bugüne kadar yapılan 43 maçın 22’sini Galatasaray, 9’unu ise Adanaspor kazandı. 12 karşılaşmada berabere bitti. Adanaspor Galatasaray ile yaptığı son 14 lig maçını kazanamadı. Turuncu-beyazlılar bu akşam rakibini yenerek şansızlığını kırmak için sahaya çıkacak.

 TT Arena’da Saat 20.00’da Galatasaray ile Adanaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yapacak.