Kaplan ateşle oynuyor

Spor Toto Süper Liginin ikinci yarının flaş takımlarından olan Adanaspor, son 2 haftadır aldığı yenilgilerle düşüşe geçti. Turuncu-beyazlılar, aldığı bu skorlarla ateşle oynamaya başladı. Teknik Direktör Levent Şahin'in oyuncu tercihleri de tartışılmaya başlandı.

Spor Toto Süper Liginin ikinci yarının flaş takımlarından olan Adanaspor, son 2 haftadır aldığı yenilgilerle düşüşe geçti.  Turuncu-beyazlılar, aldığı bu skorlarla ateşle oynamaya başladı. Teknik Direktör Levent Şahin’in oyuncu tercihleri de tartışılmaya başlandı.

Adanaspor’un Osmanlıspor karşısında hiçbir varlık gösterememesi 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nı dolduran taraftarları adeta hayal kırıklığına uğrattı. Rakiplerinin kazandığı haftada mutlak galibiyet için sahaya çıkan turuncu-beyazlı futbolcuların, Osmanlıspor karşısında yokları oynaması taraftarı kahretti. Osmanlıspor karşısında sahaya çıkan ilk 11’de eleştiri konusu oldu.

Osmanlıspor karşısında da takımın tek golünü kaydeden ve son haftaların başarılı futbolcusu Ronei’nin ilk 1’de yer almamasına bir anlam verilemezken, oyuna da geç dahil edildiği, Teyfik’in ise 18 dışında kalması şaşkınlık yarattı.

Stadı boynu bükük terk eden taraftarlar, takımın bir an önce toparlanarak yeniden çıkışa geçmesi için gerekli tedbirlerin bir an önce alınmasını istediler.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin de,  hiç beklemedikleri oyun tarzı ile goller yedilerini belirterek, sadece 1 maç kaybettiklerini söyledi.

Şahin, yarışın devam ettiğini ve bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp yollarına devam edeceklerini de bildirdi. Şahin, bir gazetecinin, Ronei’nin oyuna geç alınıp alınmadığı yönündeki sorununa ‘’Yok’’ yanıtını verirken, Teyfik’in kadroya alınmamasının kendi tercih olduğunu ifade etti.

-AYTEMİZ ALANYA HAZIRLIKLARI-

Bu arada, turuncu-beyazlılar, Teknik Direktör Levent Şahin’in nezaretinde hafta sonu deplasmanda yapacakları Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Antrenmanda Osmanlıspor karşısında forma giyen futbolcular rejenerasyon çalışırken, diğer futbolcularda dayanıklılık çalışması yaptı.

Turuncu-beyazlılar, hazırlıklarına bugün yapacakları antrenmanla devam edecek.