Kaplan Balıkesirspor maçına hazır

PTT 1.Lig'in 22. Haftasında sahasında Balıkesirspor’u ağırlayacak Adanaspor Osman Yereşen Tesislerinde ki hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde akşam saatlerinde  yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra iki bölüme ayrılan futbolcular  5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci etabında 3 gruba ayrılan futbolcular kanat varyasyonları üzerinde çalıştı. Yaklaşık bir saat süren antrenman şut çalışmasıyla tamamlandı.

 

RENAN FORMA BEKLİYOR

Bu arada, Adanaspor’un bir diğer sakatlık yaşayan ve bir haftadır takımla birlikte çalışmalara başlayan Renan’ın Balıkesirspor maçında forma giyip giymeyeceği ise teknik ve sağlık ekibinin istişaresi sonucuna göre netlik kazanacak. Kart cezalısı Samican ise bu maçta forma giyemeyecek.

 

Taraftarlardan tatlı ikramı

Balıkesirspor  karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayan Adanaspor’a gerçekleştridiği son antrenman sonrası taraftarlardan tatlı ikramı geldi.  Akşam antrenmanını tesislerde izlemeye gelen taraftarlar  antrenman sonunda Teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram etti. Zorlu maç öncesi takımlarına moral veren Turuncu-Beyazlı taraftarlar futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Düdük Mustafa Öğretmenoğlu’nda

Bugün saat 18:30’da 5 Ocak Stadyumunda oynanacak Adanaspor – Balıkesirspor karşılaşmasının hakem kadrosuda belirlendı. Mücadelenin orta hakemi Antalya bölgesinden Mustafa Öğretmenoğlu olurken yardımcılıklarını ise İzmir bölgesinden Serkan Gençerler ve Ankara bölgesinden Erdinç Sezertam yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ankara bölgesinden Erkan Özdamar olacak