Kaplan Bolu'da

Yeni sezon hazırlıklarının birinci etabını Adana'da kendi tesislerinde yapan Adanaspor ikinci etap hazırlıklar için Bolu'da kampa girdi.

- Yeni sezon hazırlıklarının birinci etabını Adana’da kendi tesislerinde yapan Adanaspor ikinci etap hazırlıklar için Bolu’da kampa girdi.

Birinci etap çalışmalarının tamamlanmasının ardından izin verilen futbolcular ikinci etap hazırlıkları için Bolu’da kamp yapacakları otelde toplandı. Turuncu-beyazlı futbolcular, ardından Altyapı Antrenörlerinden Eyüp Arın nezaretinde ikinci etap hazırlıklarının startını akşam saatlerinde verdi. Antrenman bir saati aşkın sürdü.

Eyüp Arın, birinci etapta futbolcuların oldukça istekli olduklarını ve beklentilerine yanıt verdiğini söyledi. Arın, takımdaki eksikliklerin Bolu’daki kamp döneminde giderileceğini ifade etti.

ALLAHYAR İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Bu arada, Adanaspor’un talip olduğu Fenerbahçe’nin İranlı futbolcusu Allahya Sayadmanesh için görüşmeler sürüyor. Görüşmelerin olumlu yönde sürdüğü ve Fenerbahçe yönetiminin kararının beklendiği öğrenildi.